Over ons

Babykleertjes.com is de online babykledingwinkel voor zowel Nederland als België. Babykleertjes.com is één van de handelsnamen van Babysupershop BV. 

Een winkel met goede service en dat tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment kleertjes biedt babykleertjes.com alle voordelen op het gebied van uitgebreide informatie, veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Babykleertjes heeft diverse producten in het assortiment van verschillende merken. Denk aan Lief!, Babyface, Tribal Baby, Name-it en Petit Villain. Mooie kleertjes, slabbetjes, babyslaapzakken, mutsjes en sokjes zijn verkrijgbaar in de webwinkel van babykleertjes.com.

Kopen bij Babykleertjes.com doe je, omdat…

  • je toegang hebt tot een groot en compleet assortiment;
  • je veel artikelen binnen één dag (binnen Nederland) bezorgd krijgt;
  • vele artikelen tegen een scherpe prijs worden aangeboden;
  • je je bestelling overal kan laten bezorgen, dus ook op je werk.


Je bent altijd welkom voor de aanschaf van Babykleding

Onze winkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 5 dagen per week bij onze Klantenservice terecht. Zowel telefonisch als per e-mail.

Veilig betalen bij babykleertjes.com

Babykleertjes.com heeft verschillende veilige betaalmogelijkheden. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard en iDEAL. Het bankrekening nummer is Rabobank 1705.12.835.

Voor betalingen vanuit landen buiten Nederland kan gebruik gemaakt worden van IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Volledige fabrieksgarantie op alle babykleding

Bestellen op onze site betekent zekerheid van garantie. Voor alle artikelen uit ons uitgebreide assortiment gelden namelijk fabrieksgaranties. Dit betekent dat je recht hebt op alle geldende fabrieksgarantievoorwaarden van het artikel. 

Thuisbezorgd op ieder adres

De populairste artikelen worden al binnen twee werkdagen geleverd. De verzendkosten voor alle afleveradressen, dus ook op je werk, in Nederland en België zijn €4,95 per bestelling.

Retourservice

Heb je besteld, maar er is een dwingende reden waarom je het product niet wilt? Het artikel kun je in de originele, onbeschadigde verpakking binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Producten die retour gestuurd worden, dienen te worden voorzien van een ingevuld retourenformulier op het pakket. (Dus niet in het pakket). Producten die zonder formulier geretourneerd worden, kunnen niet in behandeling genomen worden. Het retourformulier kunt u vinden op de pagina 'Retourneren' van de klantenservice.

 

Adresgegevens

Babysupershop
Groenstraat 139-193
5021 LL, Tilburg 

Rekeninggegevens

Nationaal (Nederland)
Rekeninghouder: Babysupershop
Rekeningnummer: 1705.12.835
Bank naam: Rabobank

Internationaal
IBAN: NL77 RABO 0170 5128 35
BIC: RABONL2U


Babykleertjes.com is een van de handelsnamen van Babysupershop BV. Babysupershop BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54983665.Het BTW nummer van Babysupershop BV is NL820318401B01 .