Name-it

Tijdelijk niet in voorraad.

Name-it Babykleertjes

Sinds 1986 voorziet Name-it families over de hele wereld van kleurrijke kwaliteit babykleding tegen aantrekkelijke prijzen. De Name-it collectie wordt gecreëerd door gemotiveerde en zorgzame mensen die door kinderen worden geïnspireerd. De babykleertjes zijn een veilige en modieuze keuze. Ze zijn al meer dan 25 jaar op de markt en kennen en begrijpen kinderen over alle religieuze en culturele grenzen heen. De 5 kernwaarden geïnspireerd door kinderen:

  • Duurzaamheid
  • Vriendschap
  • Creativiteit
  • Gezondheid en sport
  • Dierenwelzijn

De waarden van Name-it worden weerspiegeld in alles wat ze doen, want wat belangrijk is voor kinderen is ook belangrijk voor hen. De ontwerpen zijn gericht op veiligheid, duurzaamheid, hoge kwaliteit en functionaliteit. Ze streven naar het meest kleurrijke denim-merk voor kinderen ter wereld. De selectie babykleertjes is breed en beslaat alle modebehoeften van kinderen - van baby's tot tieners. Ze kleden kinderen van top tot teen, altijd met een sterke focus op twee kerngebieden - bovenkleding en denim. Ze hebben iedere stijl. Kleurrijk, klassiek, trendy - voor alledaags gebruik en voor feestjes. Toch is het belangrijkste kenmerk van de ontwerpen van Name-it dat de kleertjes veilig gedragen kunnen worden en zowel sociaal als milieutechnisch verantwoord zijn en hier sluit Babykleertjes.com zich helemaal bij aan.

NEWBORN (maat 50-74, 0-9 maanden)

Puurheid / zorg / veiligheid
Name it NEWBORN is zachte en comfortabele babykleding met een tipje van de huidige trends. De NEWBORN-lijn bevat alles wat baby’s nodig hebben om comfortabel gekleed te zijn en er tegelijkertijd schattig uit te zien. Met name it NEWBORN kun je je baby stijlvol vertroetelen.

MINI (maat 80-104, 1-4 jaar)

Plezier / fantasie / ontdekken
Peuters doen hun ouders graag na – wij gaan een beetje verder en zorgen dat kleuters er ook modieus uitzien. name it MINI is speelse kleding met leuke en funky kenmerken voor kleine kinderen, die klaar zijn om zelf de wereld te ontdekken. De kleding biedt comfort, functionaliteit en duurzaamheid voor elke gelegenheid. Daarmee is name it MINI perfect voor de actieve en nieuwsgierige peuter.

KIDS (maat 110-152, 5-12 jaar)

Vrijheid / energie / stijl
Name it KIDS is coole kinderkleding met eindeloze energie en een sterk gevoel voor stijl. Kinderen die bewegingsvrijheid nodig hebben, maar ook een eigen mening hebben over wat ze willen dragen. Het zijn geweldige outfits die voldoen aan de zware eisen voor zowel comfort als modieuze details.

Babykleertjes.com

Babykleertjes heeft diverse leuke babykleertjes in het assortiment van het merk Name-it. Kleertjes variërend van maat 50 t/m 68. Toch nog even verder rondkijken naar andere babykleertjes en merken? Geen zorgen, bij Babykleertjes.com hebben wij een uitgebreid en veelzijdig assortiment.