Babykleertjes Lief

Tijdelijk niet in voorraad.

Lief! Babykleertjes


Het merk Lief! is een veelzijdig merk met allerlei artikelen in hun uitgebreide assortiment. Babykleertjes en kinderkleding van Lief! zijn er in zowel babymaten als kindermaten. Babykleertjes van Lief! zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 50, 56, 62 en 68. De maat indeling wordt dan ongeveer als volgt ingedeeld op leeftijd van je baby:
0-1 maand maat 50
1-2 maand maat 56
2-4 maand maat 62
4-6 maand maat 68
 
Deze maat indeling van babykleertjes kan natuurlijk verschillen per kindje. Ook wordt vaak als cadeautje net een maatje groter gegeven, zodat een baby’tje wat langer met zijn of haar Lief! kleding kan doen.

In de collectie Lief! kleertjes zijn allerlei items te verkrijgen, zoals rompers zonder mouw, rompers met mouw, shirt korte mouwen, shirt met lange mouwen, jurkjes, broekjes, jeans, leggings, rokjes, vesten met en zonder capuchon, joggingbroekjes, mutsen, sokjes en slaapzakken.
De babykleertjes van het merk Lief! zijn van mooie kwaliteit. De stoffen blijven mooi in de was en kunnen op 30 graden gewassen worden. Het is niet verstandig om de babykleertjes van lief in de droogtrommel te stoppen. Beter is om het na het wassen even uit te hangen. Lief! babykleertjes mogen wel worden gestreken. De warmte hiervan staat in het was label van het desbetreffende Lief! kledingstuk.
Lief! heeft twee lijnen babykleertjes, een basic lijn die altijd leverbaar is uit voorraad en een collectie lijn, waarvan vier keer per jaar een nieuwe collectie uitkomt. De collecties zijn najaar, winter, voorjaar en hoogzomer. 

Bij www.babykleertjes.com is er ook altijd wel een leuke aanbieding beschikbaar van Lief! kleertjes. Soms is er bijvoorbeeld opruiming, met korten van 30%, 50% en soms wel 70% korting!
Het merk Lief! heeft veel meer producten in het assortiment dan alleen babykleding. Ook hebben ze hele mooie luier tassen collectie, bestaande uit ongeveer zes á negen modellen. Deze tassen zijn heel praktisch in het gebruik.
Lief! heeft een veel uitgebreider assortiment dan alleen kleding en tassen, bijvoorbeeld autostoelen in verschillende leeftijden, kinderstoelen, bed-aankleding in alle maten, babykamer en tienerkamer meubelen, schilderijtjes, kapstokjes, vogelhuisjes, behang, badjes en bad accessoires, badjassen en diverse badstof artikelen enz. Bijna alle artikelen die van Lief! beschikbaar zijn worden geleverd binnen twee dagen door Babysupershop.
Naast het merk Lief! biedt Babykleertjes diverse andere merken aan. Leuke, hippe en goedkope babykleding bij Babykleertjes.com!

De maten waarin babykleertjes.com lief heeft in het assortiment zijn: 50, 56, 62, 68. De kleding van lief staat bekend al goede kwaliteit. Hoe vaak het gewassen moet worden, het blijf was na was na was mooi. De kleuren blijven erg goed ende stof blijft eruit zien als nieuw.

Kleertjes van Lief en Stoer mogen gewassen worden op dertig graden, en op een puntje gestreken worden. Het is niet verstandig om de kleertjes van je baby van lief en stoer in de droogtrommel te stoppen, hiervan kan het krimpen en dit is natuurlijk zonde.

Onder anderen de autostoelen, decoratie artikelen, meubelen en wipstoelen van lief! En stoer! Zijn ook verkrijgbaar bij Babysupershop, en meestal uit voorraad leverbaar.