Meisjeskleding

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

48 artikel(en)

De leukste meisjeskleding

Op zoek naar de leukste meisjeskleding voor uw dochtertje? Op Babykleertjes.com vindt u altijd een ruim aanbod meisjeskleding. Vanzelfsprekend is er veel roze meisjeskleding te vinden, maar natuurlijk zijn er ook genoeg leuke kleertjes in neutrale kleuren. Van broekjes en shirtjes tot aan rompertjes en boxpakken, op Babykleertjes.com vindt u deze kleding allemaal.

Adviesmaten meisjeskleding

Het is niet makkelijk om de goede maat te kiezen voor uw baby. Hieronder staat een maatbalk met de maten voor zowel jongens- als meisjeskleding. Zo proberen wij u te helpen bij het kiezen van de goede maat voor uw meisjeskleding.

  • 0 - 1 maanden: 50
  • 1 - 2 maanden: 56
  • 2 - 4 maanden: 62
  • 4 - 6 maanden: 68
  • 6 - 9 maanden: 74
  • 9 - 12 maanden: 80
  • 12 - 18 maanden: 86

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u meisjeskleding heeft gekocht wat toch niet de goede maat blijkt te zijn. Bij Babykleertjes.com mag u alles binnen 14 dagen ruilen.

In ons assortiment zijn veel leuke merken meisjeskleding te vinden, zodat er altijd iets tussen zit wat bij u in de smaak valt! Zo worden onder andere de volgende merken verkocht: Bebies First, Babyface, Isi Mini, Babyjem en Snoozebaby. Hieronder staan twee merken met meisjeskleding die verder uitgelegd worden.

Your Wishes & Snoozebaby

Het merk Your Wishes is een erg leuk kledingmerk wat door zowel jongens als meisjes gedragen kan worden. De T-shirtjes van Your Wishes worden met de hand gemaakt en bedrukt. De kwaliteit staat altijd voorop bij Your Wishes. Deze jongens- en meisjeskleding is dus echt uniek te noemen.

Snoozebaby is niet meer weg te denken uit de babykledingmarkt. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen wordt er veel meisjeskleding verkocht. De babykleding wordt zo gemaakt dat de stoffen de geur van papa en mama op. Zo krijgt uw kindje een fijn en veilig gevoel.

Shop vandaag nog de leukste merken met de schattigste meisjeskleding op Babykleertjes.com!