Jongenskleding

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

47 artikel(en)

Jongenskleding

Vaak worden voor jongenskleding de kleuren blauw en antraciet gebruik maar ook wit en grijs komen vaak voor bij jongetjes babykleding. Op de site van babykleertjes.com zijn diverse merken jongens babykleding verkrijgbaar, vanaf maat 44 tot en met maat 86. Onderstaand een maatbalk voor zowel jongens- als meisjes babykleding.

0 - 1 maanden: 50
1 - 2 maanden: 56
2 - 4 maanden: 62
4 - 6 maanden: 68
6 - 9 maanden: 74
9 - 12 maanden: 80
12 - 18 maanden: 86 

Het kan natuurlijk altijd zijn dat uw kindje of het kindje waar je een cadeautje voor koopt een grotere of kleinere maat babykleding heeft. Dit is geen probleem, bij babykleertjes mag je alles gewoon binnen 8 dagen ruilen voor iets anders of babykleding in een andere maat.
De merken waarvan jongens kleertjes verkocht worden op Babykleertjes.com zijn onder andere: Stoer!, Mexx, Babyface en Name-it. 

Stoer!

Het merk Stoer! is een erg bekend merk voor jongens kleertjes in Nederland. Zij hebben onder het merk Lief! diverse producten. Voor meisjes onder de noemer Lief! en voor jongens onder de noemer Stoer!. Alle kleertjes van Stoer! zijn van hele mooie kwaliteit en zijn na diverse malen wassen nog steeds kleurvast en mooi. Het merk Stoer! heeft onder andere een assortiment kleertjes wat bestaat uit broekjes, T-shirtje met lange en korte mouw, hemdjes, mutsjes en vesten. Stoer! heeft twee keer per jaar een babykleding collectie, dus zomer en winter en een basis collectie die altijd leverbaar is en uit diverse mooie items bestaat. Stoer! heeft een maat indeling als volgt ingedeeld: 50-56-62-68-74-80-86-92-98-104. 

Mexx

Het merk Mexx staat al jaren bekend om zijn mooie en lekker zittende collectie babykleding en kinderkleding. De prijs-kwaliteit verhouding van Mexx kleertjes is erg goed en alle kleertjes kunnen goed uitgewassen worden. Mexx heeft de maten al volgt ingedeeld: 50/56-62-68-74-80-86. 

Name-it

Het Scandinavisch merk Name-it is een trendsetter op het gebied van babykleertjes en kleertjes voor kindjes. Zij maken voor jongetjes en meisjes de leukste en hipste kleding voor een klein prijsje. Van leuke bedrukte shirtjes met grappige prints tot ballet rokjes voor meisjes en sneakers voor jongetjes, bij Name-it vind je de hipste babykleding van het moment in de collectie. 

Babyface

Babyface is een merk wat in Nederland aan het groeien is. De leuke hippe en mooie merk voor babykleding en kleertjes voor kinderen is hard aan de weg aan het timmeren om een vooraanstaand merk te worden. Babyface heeft zes collecties per jaar, drie in de zomer en drie in de winter. Ook heeft babyface een basis collectie met kleine maatjes, voor prematuur geboren baby’tje vanaf maat 44.